Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skořicový "štrúdl"

Máte rádi kynutý štrúdl a skořici? Tak to tu máme pro vás skvělý tip. Plát kynutého těsta naplníme arašídovým máslem a skořicovým cukrem. Po smotání efektivně nazdobíme, upečeme a polijeme skvělou cukrovou polevou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

3. 2. 2024 09:23

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 931 kJ / 1 418 kcal
Bílkoviny24,58 g
Tuky30,09 g
Vláknina3,60 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy260,32 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: těsto kynuté, máslo arašídové, cukr skořice, vejce, bílek, cukr moučkový, šťáva citronová, škrob

TopRecepty.cz

Skořicový "štrúdl"

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jR0jR