Nutriční hodnoty (Krůtí kostky na čerstvém zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 689 kJ / 2 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,46 g |
| Tuky | 226,77 g |
| – nasycené | 92,72 g |
| – nenasycené | 129,63 g |
| –– mononenasycené | 96,41 g |
| –– polynenasycené | 33,22 g |
| ––– omega 3 | 2,45 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 320 mg |
| Sodík | 5,35 g |
| Sůl | 13,15 g |
| Sacharidy | 21,80 g |
| – cukry | 10,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g krůtích stehenních řízků | Krůta stehno s kůží | 450 g |
| 200 g 200 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 200 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 4 tenčí kolečka čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 1/2 1/2 masité červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1/2 dl 1/2 dl bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| 1 1 dc bílého vína | Víno bílé suché | |
| 1 pl 1 pl koření Hungária | Koření Argentina | |
| 2 pl 2 pl oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 2 pl 2 pl sojové omáčky Soy Sauce Indonesia | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 2 pl 2 pl prolisovaného čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 30 g |