Nutriční hodnoty (Steak Chuck Tender s fazolkami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 539 kJ / 368 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 7,51 g |
| – nasycené | 3,24 g |
| – nenasycené | 3,48 g |
| –– mononenasycené | 3,16 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 239 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
| – cukry | 0,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 340 g 340 g hovězí kulaté plece – Chuck Tender US | Hovězí plec | 340 g |
| čerstvě mleté Birdseye Chilli se solí | Chilli paprička sušená | |
| zelené fazolky | Fazolky čerstvé | |
| slanina | Špek | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| hrubozrnná mořská sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |