Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Steak Chuck Tender s fazolkami a slaninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 539 kJ /
368 kcal
Bílkoviny72,84 g
– z toho živočišné bílkoviny72,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky7,51 g
– nasycené3,24 g
– nenasycené3,48 g
–– mononenasycené3,16 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,03 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 239 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy2,10 g
– cukry0,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
340 g 340 g hovězí kulaté plece – Chuck Tender US Hovězí plec 340 g
čerstvě mleté Birdseye Chilli se solí Chilli paprička sušená
zelené fazolky Fazolky čerstvé
slanina Špek
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
hrubozrnná mořská sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.