Nutriční hodnoty (Halušky s kedlubnami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 266 kJ / 3 171 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,50 g |
| Tuky | 171,75 g |
| – nasycené | 82,55 g |
| – nenasycené | 85,55 g |
| –– mononenasycené | 72,30 g |
| –– polynenasycené | 13,25 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 39,00 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,37 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 329,20 g |
| – cukry | 32,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 500 g |
| 200 g 200 g uzené slaniny | Špek | 200 g |