Nutriční hodnoty (Tarte Tatin (obrácený koláč))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 536 kJ / 2 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,20 g |
| Tuky | 136,97 g |
| – nasycené | 83,10 g |
| – nenasycené | 49,00 g |
| –– mononenasycené | 41,84 g |
| –– polynenasycené | 7,16 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 33,30 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 53 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 332,55 g |
| – cukry | 189,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| 50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml |
| 6-8 6-8 jablek (nebo hrušek) | Jablko čerstvé | 1050 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |