Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s petrželkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 51,90 g |
– nasycené | 12,70 g |
– nenasycené | 27,40 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 7,40 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 4,95 g |
Sacharidy | 15,50 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
150 g 150 g vysočiny | Suchý salám | 150 g |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |