Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s nivou a brusinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 917 kJ / 2 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
Tuky | 194,00 g |
– nasycené | 95,58 g |
– nenasycené | 89,41 g |
–– mononenasycené | 76,07 g |
–– polynenasycené | 13,35 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 12,93 g |
Cholesterol | 536 mg |
Sodík | 5,20 g |
Sůl | 13,41 g |
Sacharidy | 29,85 g |
– cukry | 19,97 g |
––– laktóza | 5,23 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g Vepřové panenky (váha nemusí být přesně) | Vepřová panenka | 600 g |
100 g 100 g Sýru niva | Niva 50% t. v s. | 100 g |
120 g 120 g Brusinek (Kompot NE!) | Brusinky zavařené | 120 g |
15 dkg 15 dkg Anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
Bylinková marináda (můžete si udělat i domácí) | ||
1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
400 g 400 g Listového špenátu | Špenát čerstvý | 400 g |
1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
100 ml 100 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská |