Nutriční hodnoty (Mletý jelení steak se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 227 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 0,43 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,19 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 115 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 7,25 g |
| – cukry | 4,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kolečka 2 kolečka mletého jeleního steaku (polotovar) | Jelení kýta | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření chilli šípek | Koření Argentina | |
| koření divočina | Nové koření mleté | |
| 1/2 1/2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| cca 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| trochu trochu oleje na opečení steaků | Olej řepkový | |
| cca 2 dcl 2 dcl vývaru popřípadě voda se 1/4 kostičkou masoxu | Bujón hovězí | |
| hladká mouka na obalení steaků | Mouka pšeničná hladká | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské |