Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mletý jelení steak se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie227 kJ /
54 kcal
Bílkoviny2,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky0,43 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,27 g
–– mononenasycené0,08 g
–– polynenasycené0,19 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,33 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy7,25 g
– cukry4,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kolečka 2 kolečka mletého jeleního steaku (polotovar) Jelení kýta
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření chilli šípek Koření Argentina
koření divočina Nové koření mleté
1/2 1/2 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 25 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
cca 100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
trochu trochu oleje na opečení steaků Olej řepkový
cca 2 dcl 2 dcl vývaru popřípadě voda se 1/4 kostičkou masoxu Bujón hovězí
hladká mouka na obalení steaků Mouka pšeničná hladká
lžíce lžíce másla Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.