Nutriční hodnoty (Mletý jelení steak se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 227 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 0,43 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,27 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,19 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,33 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 7,25 g |
– cukry | 4,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kolečka 2 kolečka mletého jeleního steaku (polotovar) | Jelení kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření chilli šípek | Koření Argentina | |
koření divočina | Nové koření mleté | |
1/2 1/2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 25 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
cca 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
1 1 menší petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
trochu trochu oleje na opečení steaků | Olej řepkový | |
cca 2 dcl 2 dcl vývaru popřípadě voda se 1/4 kostičkou masoxu | Bujón hovězí | |
hladká mouka na obalení steaků | Mouka pšeničná hladká | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské |