Nutriční hodnoty (Vepřové kousky na leču a houbách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 179 kJ / 1 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,98 g |
| Tuky | 32,77 g |
| – nasycené | 8,35 g |
| – nenasycené | 16,34 g |
| –– mononenasycené | 14,11 g |
| –– polynenasycené | 2,22 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 38,20 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 5,20 g |
| Sůl | 12,75 g |
| Sacharidy | 54,60 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřového plecka nebo krkovičky | Vepřová plec | 750 g |
| 600 g 600 g leča | Zelenina směs sterilovaná | 600 g |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 šlehačka nebo smetana | Šlehačka 35% | |
| koření na vepřové maso | Kmín mletý | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| tmavá jíška Knorr | Jíška tmavá instantní |