Nutriční hodnoty (Jahodovo-jogurtové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 793 kJ / 2 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 83,01 g |
– nasycené | 13,13 g |
– nenasycené | 59,07 g |
–– mononenasycené | 41,67 g |
–– polynenasycené | 17,40 g |
––– omega 3 | 4,18 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 832 mg |
Sodík | 681 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 428,03 g |
– cukry | 203,33 g |
––– laktóza | 25,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 hrnek 1 hrnek mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
500-600 g 500-600 g hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 550 ml |
2 2 želatinové ztužovače zastudena (nebo 6-8 plátků želatiny) | Ztužovač želatinový | |
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g |
moučkový cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
1/2 1/2 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
500 g 500 g mražených jahod | Jahody mražené | 500 g |
2 sáčky 2 sáčky červeného dortového želé | Želatina cukrářská | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
voda (dle potřeby) | Voda | |
rybízová marmeláda (nebo jahodová) | Marmeláda z červeného rybízu |