Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-jogurtové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 793 kJ /
2 819 kcal
Bílkoviny85,37 g
– z toho živočišné bílkoviny55,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky83,01 g
– nasycené13,13 g
– nenasycené59,07 g
–– mononenasycené41,67 g
–– polynenasycené17,40 g
––– omega 34,18 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 832 mg
Sodík 681 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy428,03 g
– cukry203,33 g
––– laktóza25,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 hrnek 1 hrnek mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
500-600 g 500-600 g hustého bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 550 ml
2 2 želatinové ztužovače zastudena (nebo 6-8 plátků želatiny) Ztužovač želatinový
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
moučkový cukr (dle chuti) Cukr bílý
1/2 1/2 vanilkového cukru Cukr vanilkový
500 g 500 g mražených jahod Jahody mražené 500 g
2 sáčky 2 sáčky červeného dortového želé Želatina cukrářská
cukr (dle chuti) Cukr bílý
voda (dle potřeby) Voda
rybízová marmeláda (nebo jahodová) Marmeláda z červeného rybízu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.