Nutriční hodnoty (Sicilské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,77 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 0,64 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,36 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 27,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,90 g |
– cukry | 21,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
200 g 200 g čerstvých žampionů (nebo sterilovaných) | Žampion čerstvý | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 konzerva 1 konzerva drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |