Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sicilské brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 766 kJ /
422 kcal
Bílkoviny15,77 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,77 g
Tuky1,67 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené0,64 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,03 g
Vláknina27,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 54 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy75,90 g
– cukry21,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 velkých brambor Brambor zimní 250 g
1 1 fenykl Fenykl hlíza
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
200 g 200 g čerstvých žampionů (nebo sterilovaných) Žampion čerstvý 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 konzerva 1 konzerva drcených rajčat Pyré z červených rajčat
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.