Nutriční hodnoty (Sicilské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 766 kJ / 422 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,77 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 27,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 75,90 g |
| – cukry | 21,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 fenykl | Fenykl hlíza | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 200 g 200 g čerstvých žampionů (nebo sterilovaných) | Žampion čerstvý | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 konzerva 1 konzerva drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |