Nutriční hodnoty ("Rumcajsova" pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,57 g |
Tuky | 97,45 g |
– nasycené | 38,06 g |
– nenasycené | 54,91 g |
–– mononenasycené | 43,05 g |
–– polynenasycené | 11,86 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 4,02 g |
Cholesterol | 226 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 10,35 g |
– cukry | 8,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
40 dkg 40 dkg mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
asi 2-3 lžíce asi 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
Rumcajsovo koření | Koření Argentina |