Nutriční hodnoty ("Rumcajsova" pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 976 kJ / 1 189 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,57 g |
| Tuky | 97,45 g |
| – nasycené | 38,06 g |
| – nenasycené | 54,91 g |
| –– mononenasycené | 43,05 g |
| –– polynenasycené | 11,86 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 4,02 g |
| Cholesterol | 226 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 10,35 g |
| – cukry | 8,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg mletého masa | Vepřový ořez | 400 g |
| asi 2-3 lžíce asi 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| Rumcajsovo koření | Koření Argentina |