Nutriční hodnoty (Bramborový salát s ančovičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 132 kJ / 510 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
| Tuky | 22,59 g |
| – nasycené | 2,74 g |
| – nenasycené | 19,12 g |
| –– mononenasycené | 4,88 g |
| –– polynenasycené | 14,24 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 65,00 g |
| – cukry | 3,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 středně velkých brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| 2 krabičky 2 krabičky ančoviček (bez oleje) | Ančovičky v oleji | |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky kapar | Kapary | |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky oliv plněných ančovičkou | ||
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 PL 2 PL citronového slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
| 1 PL 1 PL balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |