Nutriční hodnoty (Bramborové lodičky s makrelou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 629 kJ / 1 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 96,63 g |
| – nasycené | 51,67 g |
| – nenasycené | 40,20 g |
| –– mononenasycené | 30,00 g |
| –– polynenasycené | 10,20 g |
| ––– omega 3 | 1,10 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 335 mg |
| Sodík | 2,22 g |
| Sůl | 4,87 g |
| Sacharidy | 51,93 g |
| – cukry | 6,33 g |
| ––– laktóza | 3,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 velkých brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
| 200 g 200 g uzené makrely (filety) | Makrela uzená filet | 200 g |
| 200 g 200 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
| 1 1 šalotka (nebo malá cibulka) | Šalotka čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |