Nutriční hodnoty (Bramborové lodičky s makrelou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 629 kJ / 1 345 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 96,63 g |
– nasycené | 51,67 g |
– nenasycené | 40,20 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 10,20 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 335 mg |
Sodík | 2,22 g |
Sůl | 4,87 g |
Sacharidy | 51,93 g |
– cukry | 6,33 g |
––– laktóza | 3,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 velkých brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g uzené makrely (filety) | Makrela uzená filet | 200 g |
200 g 200 g Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
1 1 šalotka (nebo malá cibulka) | Šalotka čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |