Nutriční hodnoty (Kuře na paprice V)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 387 kJ / 810 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 18,46 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,46 g | 
| Tuky | 57,63 g | 
| – nasycené | 23,52 g | 
| – nenasycené | 31,45 g | 
| –– mononenasycené | 22,40 g | 
| –– polynenasycené | 9,05 g | 
| ––– omega 3 | 2,41 g | 
| Vláknina | 8,15 g | 
| Cholesterol | 90 mg | 
| Sodík | 133 mg | 
| Sůl | 0,25 g | 
| Sacharidy | 51,38 g | 
| – cukry | 26,95 g | 
| ––– laktóza | 9,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna (nebo kuřecí čtvrtky) | Kuře stehno s kůží | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje (podle potřeby) | Olej řepkový | 22 ml | 
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g | 
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 250 ml 250 ml smetany 12% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml | 
| 1 l 1 l drůbežího vývaru (podle potřeby) | Vývar kuřecí | 1000 ml | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce hladké mouky na zahuštění (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 25 g | 
| sůl | Sůl mořská |