Nutriční hodnoty (Jablečné musli se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 862 kJ / 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,93 g |
| Tuky | 2,22 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 1,48 g |
| –– mononenasycené | 0,62 g |
| –– polynenasycené | 0,86 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 6,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,33 g |
| – cukry | 21,57 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 25 g 25 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 25 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 9 g |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| kelímek kelímek jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% |