Nutriční hodnoty (Paprika plněná salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 133 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,76 g |
| Tuky | 49,21 g |
| – nasycené | 22,69 g |
| – nenasycené | 21,11 g |
| –– mononenasycené | 17,05 g |
| –– polynenasycené | 4,06 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 10,70 g |
| Cholesterol | 675 mg |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 6,42 g |
| Sacharidy | 50,75 g |
| – cukry | 43,45 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 dkg 50 dkg čerstvých paprik | Paprika červená čerstvá | 500 g |
| 20 dkg 20 dkg tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 5 dkg 5 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g |
| 2 2 natvrdo uvařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce nakládaných hub | Hřib čerstvý | 45 g |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| kečup | Kečup sladký | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská |