Nutriční hodnoty (Jablečná hrnková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 18 704 kJ / 4 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,20 g |
| Tuky | 161,28 g |
| – nasycené | 17,12 g |
| – nenasycené | 128,21 g |
| –– mononenasycené | 90,49 g |
| –– polynenasycené | 37,72 g |
| ––– omega 3 | 10,44 g |
| Vláknina | 22,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 538 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 657,40 g |
| – cukry | 288,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 1 prášek do pečiva (necelý) | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |