Zelníky s kuřecím masem

Suroviny

150-200 g vymačkaného kysaného zelí
1 větší brambor
cca 150 g kuřecího masa (měla jsem stehenní)
2 vejce
4-5 lžic mléka
4-5 lžic hladké mouky (nevrchovaté)
lžička sušeného česneku
kmín
pepř
sůl
olej nebo sádlo na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Nejdříve nakrájíme maso na drobné kousky. Lehce je osolíme a poprášíme česnekem. Zelí nasekáme na jemno, brambor nastrouháme na hrubo

  2. K připraveným surovinám přidáme maso, vejce, koření, mléko a mouku přidáváme postupně do požadované hustoty. Těsto by mělo být jako na bramborák.

  3. Na pánvi rozehřejeme sádlo a lžíci klademe placičky. Smažíme pozvolna z obou stran dozlatova. Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.

Komentáře k receptu Zelníky s kuřecím masem

Tématické fráze: kuřecí maso recepty recepty z kuřecího masa zelníky recept recepty kuřecí maso kuřecí maso recepty zelníky recepty s kuřecím masem zelniky kuřecí stehenní maso recepty recepty z kuřecího masa obrázky recept zelníky recepty z kuřecího masa fotogalerie recept z kuřecího masa recepty z masa recepty kuřeciho masa kuřecí maso recept recept na zelníky