Nutriční hodnoty (Sicilský paprikový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 262 kJ / 541 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,31 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,31 g |
| Tuky | 33,92 g |
| – nasycené | 4,66 g |
| – nenasycené | 29,08 g |
| –– mononenasycené | 24,19 g |
| –– polynenasycené | 4,89 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 9,69 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 406 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 47,47 g |
| – cukry | 27,36 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 6 6 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
| 4 4 ančovičky | Ančovičky v oleji | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| veškerá šťáva zachycená při loupání paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce octa balsamico | Ocet balsamikový bílý | 30 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| trocha trocha citrónové šťávy | Šťáva z citrónu |