Nutriční hodnoty (Salát z hlávkového zelí, žampionů, jablek a rybího filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 238 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 24,29 g |
| – nasycené | 1,99 g |
| – nenasycené | 20,49 g |
| –– mononenasycené | 14,05 g |
| –– polynenasycené | 6,44 g |
| ––– omega 3 | 2,03 g |
| Vláknina | 19,80 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 509 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 38,70 g |
| – cukry | 28,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka zelí (500 g) | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 kyselejší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 150 g 150 g rybího filé | Treska filet | 150 g |
| 100 g 100 g naložených žampionů (z konzervy) | Žampion zavařený | 100 g |
| 1 hrst 1 hrst jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr | Cukr bílý |