Nutriční hodnoty (Bezlepkový korpus na dort nebo i jako bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 636 kJ / 1 347 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 37,80 g |
| – nasycené | 9,10 g |
| – nenasycené | 17,50 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 558 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 208,30 g |
| – cukry | 200,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 250 g 250 g mouky Schar Mix C | ||
| 10 lžic 10 lžic horké vody | Voda | 180 ml |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek |