Nutriční hodnoty (Medová roláda s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 013 kJ / 2 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,97 g |
| Tuky | 132,35 g |
| – nasycené | 67,76 g |
| – nenasycené | 50,00 g |
| –– mononenasycené | 40,66 g |
| –– polynenasycené | 9,35 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 6,65 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 644 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 286,60 g |
| – cukry | 236,85 g |
| ––– laktóza | 10,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
| 1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
| 5 lžic 5 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
| 250 ml 250 ml rostlinné šlehačky (nebo smetany ke šlehání) | Rostlinná šlehačka | 250 ml |
| 125 g 125 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 125 g |
| 3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
| 250 g 250 g jahod | Jahody čerstvé | 250 g |