Nutriční hodnoty (Krevety po thajsku z dostupných surovin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 616 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,29 g |
Tuky | 25,62 g |
– nasycené | 2,18 g |
– nenasycené | 21,76 g |
–– mononenasycené | 15,17 g |
–– polynenasycené | 6,59 g |
––– omega 3 | 2,13 g |
Vláknina | 6,20 g |
Cholesterol | 465 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 30,45 g |
– cukry | 17,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g předvařených krevet | Krevety loupané | 300 g |
1 1 limetka | Limetka čerstvá | 80 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 chilli paprička (nebo mleté chilli) | Chilli paprička čerstvá | |
výhonky mungo (mohou být sterilované) | Mungo | |
6 6 jarních cibulek s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
3 cm 3 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
3 lžíce 3 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 6 g |
čerstvý koriandr (nebo petrželka) | Koriandr listy čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |