Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krevety po thajsku z dostupných surovin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 616 kJ /
625 kcal
Bílkoviny66,29 g
– z toho živočišné bílkoviny60,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,29 g
Tuky25,62 g
– nasycené2,18 g
– nenasycené21,76 g
–– mononenasycené15,17 g
–– polynenasycené6,59 g
––– omega 32,13 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 465 mg
Sodík 3,80 g
Sůl8,40 g
Sacharidy30,45 g
– cukry17,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g předvařených krevet Krevety loupané 300 g
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 chilli paprička (nebo mleté chilli) Chilli paprička čerstvá
výhonky mungo (mohou být sterilované) Mungo
6 6 jarních cibulek s natí Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
3 cm 3 cm zázvoru Zázvor sušený
3 lžíce 3 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 45 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 6 g
čerstvý koriandr (nebo petrželka) Koriandr listy čerstvé
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.