Nutriční hodnoty (Tartaletky s bryndzou a medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 181 kJ / 2 433 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,75 g |
| Tuky | 156,02 g |
| – nasycené | 90,82 g |
| – nenasycené | 55,90 g |
| –– mononenasycené | 47,05 g |
| –– polynenasycené | 8,85 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 906 mg |
| Sodík | 1,76 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 167,80 g |
| – cukry | 20,65 g |
| ––– laktóza | 10,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic studené vody | Voda | 81 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 120 g 120 g brynzy | Brynza | 120 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 svazek 1 svazek medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |