Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 578 kJ / 1 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 161,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 157,85 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
| Tuky | 51,49 g |
| – nasycené | 24,70 g |
| – nenasycené | 25,27 g |
| –– mononenasycené | 21,84 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 364 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 22,85 g |
| – cukry | 9,48 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g hovězích líček (přibližná váha) | Hovězí líčka | 700 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| hovězí vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí | |
| 200 ml 200 ml kvalitního červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |