Nutriční hodnoty (Vaječný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 8 371 kJ / 2 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 185,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,33 g |
Tuky | 96,77 g |
– nasycené | 25,22 g |
– nenasycené | 48,14 g |
–– mononenasycené | 34,79 g |
–– polynenasycené | 13,34 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 17,40 g |
Cholesterol | 2,83 g |
Sodík | 3,98 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 77,80 g |
– cukry | 46,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 vajec (uvařených natvrdo) | Vejce slepičí | 700 g |
300 g 300 g salámu Vysočina | Suchý salám | 300 g |
3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 majonéza | Majonéza | |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
mletá paprika dle chuti | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |