Nutriční hodnoty (Vaječný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 8 371 kJ / 2 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 185,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,33 g |
| Tuky | 96,77 g |
| – nasycené | 25,22 g |
| – nenasycené | 48,14 g |
| –– mononenasycené | 34,79 g |
| –– polynenasycené | 13,34 g |
| ––– omega 3 | 0,88 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 2,83 g |
| Sodík | 3,98 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 77,80 g |
| – cukry | 46,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 vajec (uvařených natvrdo) | Vejce slepičí | 700 g |
| 300 g 300 g salámu Vysočina | Suchý salám | 300 g |
| 3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 majonéza | Majonéza | |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| mletá paprika dle chuti | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |