Nutriční hodnoty (Jahodo(hodo)vání)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 015 kJ / 2 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,05 g |
Tuky | 59,28 g |
– nasycené | 25,54 g |
– nenasycené | 22,84 g |
–– mononenasycené | 17,34 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 889 mg |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 455,40 g |
– cukry | 340,50 g |
––– laktóza | 25,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3 lžíce 3 lžíce horké vody | Voda | 54 ml |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
70 g 70 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 70 g |
70 g 70 g solamylu | Bramborový škrob | 70 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
1000 g 1000 g jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
6 lžic 6 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
700 g 700 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 700 g |
5 plátků 5 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
sáček sáček dortového želé Dr. Oetker červené extra silné na 500 ml tekutiny | Želatina cukrářská | |
velkou hrst hrst mandlových lupínků | Mandle loupané |