Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodo(hodo)vání)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 015 kJ /
2 872 kcal
Bílkoviny118,09 g
– z toho živočišné bílkoviny103,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,05 g
Tuky59,28 g
– nasycené25,54 g
– nenasycené22,84 g
–– mononenasycené17,34 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,39 g
Vláknina22,10 g
Cholesterol 889 mg
Sodík 646 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy455,40 g
– cukry340,50 g
––– laktóza25,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce horké vody Voda 54 ml
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
70 g 70 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 70 g
70 g 70 g solamylu Bramborový škrob 70 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1000 g 1000 g jahod Jahody čerstvé 1000 g
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
6 lžic 6 lžic moučkového cukru Cukr bílý 150 g
700 g 700 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 700 g
5 plátků 5 plátků želatiny Želatina vepřová
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
sáček sáček dortového želé Dr. Oetker červené extra silné na 500 ml tekutiny Želatina cukrářská
velkou hrst hrst mandlových lupínků Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.