Nutriční hodnoty (Čočkové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 4 638 kJ / 1 109 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,44 g |
| Tuky | 5,91 g |
| – nasycené | 0,97 g |
| – nenasycené | 4,72 g |
| –– mononenasycené | 1,34 g |
| –– polynenasycené | 3,38 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 60,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 128 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 150,53 g |
| – cukry | 26,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 70 g 70 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
| 1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 125 ml 125 ml bílého vína | Víno bílé suché | 125 ml |
| vývar dle potřeby | Vývar masový | |
| balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |