Nutriční hodnoty (Panna cotta s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 606 kJ / 1 101 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 68,00 g |
| – nasycené | 44,64 g |
| – nenasycené | 20,68 g |
| –– mononenasycené | 18,28 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 228 mg |
| Sodík | 160 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 107,40 g |
| – cukry | 107,40 g |
| ––– laktóza | 15,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 200 ml 200 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 200 ml |
| 80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
| 1 sáček 1 sáček dortového želé | Želatina cukrářská |