Nutriční hodnoty (Huspenina z vepřových loktů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 288 kJ / 69 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,58 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 0,19 g | 
| – nasycené | 0,06 g | 
| – nenasycené | 0,07 g | 
| –– mononenasycené | 0,03 g | 
| –– polynenasycené | 0,04 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 10 mg | 
| Sodík | 14 mg | 
| Sůl | 0,01 g | 
| Sacharidy | 6,30 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 přední syrová vepřová kolena (lokty) | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 balení 1 balení plátkové želatiny (6 plátků) | Želatina vepřová | 10 g | 
| 8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| plátky plátky žampionů (dle velikosti dna formy) | Žampion čerstvý | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| lžíce lžíce octu | Ocet lihový | 
 
	