Nutriční hodnoty (Kančí žebírka na medu a rozmarýnu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 489 kJ / 6 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 475,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 473,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,51 g |
| Tuky | 434,44 g |
| – nasycené | 141,29 g |
| – nenasycené | 263,15 g |
| –– mononenasycené | 174,74 g |
| –– polynenasycené | 88,41 g |
| ––– omega 3 | 10,17 g |
| Vláknina | 4,90 g |
| Cholesterol | 1,57 g |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 128,85 g |
| – cukry | 114,84 g |
| ––– laktóza | 1,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg kančích žebírek | Kanec hřbet | 2500 g |
| 125 g 125 g másla (rozpuštěného) | Máslo kravské | 125 g |
| 4 lžíce 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | 144 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| rozmarýn (nasekaný) | Rozmarýn sušený | |
| koření na divočinu | Provensálské koření | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |