Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí žebírka na medu a rozmarýnu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 489 kJ /
6 331 kcal
Bílkoviny475,89 g
– z toho živočišné bílkoviny473,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,51 g
Tuky434,44 g
– nasycené141,29 g
– nenasycené263,15 g
–– mononenasycené174,74 g
–– polynenasycené88,41 g
––– omega 310,17 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 1,57 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,75 g
Sacharidy128,85 g
– cukry114,84 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg kančích žebírek Kanec hřbet 2500 g
125 g 125 g másla (rozpuštěného) Máslo kravské 125 g
4 lžíce 4 lžíce medu Med nepasterovaný 144 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
rozmarýn (nasekaný) Rozmarýn sušený
koření na divočinu Provensálské koření
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.