Nutriční hodnoty (Daněk na špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 727 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,94 g |
Tuky | 86,52 g |
– nasycené | 41,54 g |
– nenasycené | 44,61 g |
–– mononenasycené | 36,40 g |
–– polynenasycené | 8,21 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 17,13 g |
Cholesterol | 586 mg |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 28,61 g |
– cukry | 16,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g dančí kýta | Daněk kýta | 800 g |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
50-100 g 50-100 g špeku | Špek | 75 g |
palička palička česneku | Česnek čerstvý | |
koření na zvěřinu | Provensálské koření | |
1 pl 1 pl sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
pepř, sůl | Sůl mořská | |
1/2 l 1/2 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
hl. mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká |