Nutriční hodnoty (Závitky se šalvějí a jarní cibulkou a čerstvé pappardele)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 871 kJ / 447 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,73 g |
| – nasycené | 0,47 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,20 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 57,00 g |
| – cukry | 56,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
| 12 lístků 12 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| pršut (nebo sušená šunka) | Pršut | |
| 3 3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 100 ml 100 ml suchého cherry (nebo bílého vína) | Likér | 100 ml |
| 100 ml 100 ml vývaru | Vývar masový | 100 ml |
| čerstvé pappardelle | Těstoviny pšeničné | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |