Nutriční hodnoty (Mandarinkové hrk hrk řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 312 kJ / 5 094 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,16 g |
| Tuky | 223,99 g |
| – nasycené | 65,72 g |
| – nenasycené | 144,14 g |
| –– mononenasycené | 105,85 g |
| –– polynenasycené | 38,29 g |
| ––– omega 3 | 11,08 g |
| Vláknina | 15,40 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 506 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 679,75 g |
| – cukry | 279,75 g |
| ––– laktóza | 19,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| polohrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 2 plechovky 2 plechovky mandarinkového kompotu | Mandarinka zavařená | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 1 vanilkový puding bez vaření Créme Olé | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky |