Nutriční hodnoty (Salát ze zelených fazolek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 170 kJ / 519 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
| Tuky | 35,74 g |
| – nasycené | 2,78 g |
| – nenasycené | 31,50 g |
| –– mononenasycené | 21,83 g |
| –– polynenasycené | 9,68 g |
| ––– omega 3 | 2,71 g |
| Vláknina | 26,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,70 g |
| – cukry | 22,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g uvařených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 500 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 2 balíčky 2 balíčky lahůdkového tofu | Tofu natural | |
| 2-3 2-3 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| 1 1 citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |