Nutriční hodnoty (Podmáslová buchta s jahodami a křupavou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 26 014 kJ / 6 218 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 86,00 g |
| Tuky | 175,06 g |
| – nasycené | 65,42 g |
| – nenasycené | 104,70 g |
| –– mononenasycené | 69,40 g |
| –– polynenasycené | 35,30 g |
| ––– omega 3 | 2,53 g |
| Vláknina | 39,50 g |
| Cholesterol | 534 mg |
| Sodík | 397 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 1 034,90 g |
| – cukry | 538,30 g |
| ––– laktóza | 14,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 ml 250 ml podmáslí | Podmáslí | 250 g |
| 25 ml 25 ml oleje | Olej řepkový | 25 ml |
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 50 g 50 g moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce škrobu (solamyl) | Bramborový škrob | 15 g |
| 250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 250 g 250 g cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 100 g 100 g mandlových lupínků (nebo hoblinek) | Mandle loupané | 100 g |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| tuk na vymazání plech | Margarín | |
| moučkový cukr (na posypání) | Cukr bílý |