Nutriční hodnoty (Vepřové maso s bambusovými výhonky, zázvorem a houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 301 kJ / 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,58 g |
Tuky | 24,92 g |
– nasycené | 4,55 g |
– nenasycené | 20,02 g |
–– mononenasycené | 16,40 g |
–– polynenasycené | 3,62 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 17,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,37 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 60,65 g |
– cukry | 30,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové řízky | Vepřová kýta | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
2 cm 2 cm čerstvého nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 různobarevné papriky | Paprika červená čerstvá | 375 g |
2 2 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 60 g |
250 ml 250 ml vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce škrobové moučky | Bramborový škrob | 22.5 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce bambusových výhonků | Bambusové výhonky čerstvé | 37.5 g |