Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Křupavé brambory s tymiánem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min

25 min (25 min příprava)

6. 6. 2013 19:54

Suroviny

Porce: 1 větší porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 068 kJ / 494 kcal
Bílkoviny7,24 g
Tuky28,09 g
Vláknina9,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nicoletee77 nicoletee77

2. 8. 2021 11:42

Moc dobré brambory <3

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2017 17:05

Danny668: Moc děkuji! :-)

Danny668 Danny668

21. 1. 2017 15:54

Moc dobréééé :-)<3:yes::yes::yes: jako všechny recepty od Jany :-8 vyzkoušela jsem, dávám bodík a řadím mezi oblíbené.

Irule Irule

11. 6. 2013 12:05

Jana Remkova:jojo, to máš pravdu :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 6. 2013 09:48

Irule: Já taky jsem dělávala nasucho, ale tyhle jsou fakt skvělé a nerozpadají se tak;-)

Irule Irule

11. 6. 2013 09:37

Dělala jsem je jako přílohu, byly výborné :-p:yes:
Jinak jsem je dělávala jen na sucho s troškou muškátového oříšku a solila až na talířku. Taky nám takto moc chutnají:-p. Teď to budu střídat ;-):-K:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2013 23:00

magdalenka: To jsem moc ráda, Magdi:-)

magdalenka magdalenka

10. 6. 2013 20:41

Jana Remkova: Ja som robila v piatok, k zapekaným plneným šampiňónom, síce bez tymiánu, ale boli aj tak naozaj skvelé! Dík!:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 6. 2013 20:32

dzungila: Díky a spáchej!!;-)

dzungila

10. 6. 2013 20:21

Jani, ty se mi moooc líbí!:-p Jistě brzy spáchám...;-):-8 A bod!:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 6. 2013 15:59

:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2013 15:55

Nadja: Nadi moc děkuji. Jak tak vidím, pořád se učím. Já vím, že už jsou vymakané mikrovlnky, tak až mi dojde tato, určitě pouvažuji;-)

Nadja Nadja

7. 6. 2013 15:32

Jana Remkova, varilamyskakasicku:
Crisp je jedna z funkcí multifunkční trouby, používaná na pečení na speciálním "crisp talíři" - vypadá jak obyč. teflonová forma - viz poslední fotky u koláče:
http://www.toprecepty.cz/recept/26794-kolac-lineck...
Funkce crisp umožní upečení do křupava seshora i zespodu jako při tradičním pečení, ale za podstatně kratší čas.
http://www.nejlepsiceny.cz/nadobi-do-mikrovlne-tro...

Bibinka Bibinka

7. 6. 2013 14:33

Jana Remkova:Jani, taky dělávám a jsou dobrý, máš krásný 10.bod:yes:

Irule Irule

7. 6. 2013 11:38

Jana Remkova:já si pochutnám určitě ;-):-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: brambory s tymiánem pečene brambory s tymianem tymiánové brambory křupavé brambory brambory s timiánem recepty s tymiánem křupavé brambory z trouby zapečené brambory s tymiánem brambory s tymiánu křupavé pečené brambory křupavé pečené brambory pečené krupave brambory brambory na tymiánu pečené brambory v troubě s tymiánem brambory v troube s tymianem brambory crisp recepty brambory s tymianem jak upéct křupavé brambory crisp brambory křupavé brambory v trobě

Suroviny: brambory, paprika čerstvá červená, mouka hladká, sůl, tymián, kmín celý, olej, česnek, brambory

TopRecepty.cz

Křupavé brambory s tymiánem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kjkx