Nutriční hodnoty (Kuřecí kostky s pažitkovou omáčkou a hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 232 kJ / 2 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 278,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,96 g |
| Tuky | 72,98 g |
| – nasycené | 42,32 g |
| – nenasycené | 26,55 g |
| –– mononenasycené | 21,81 g |
| –– polynenasycené | 4,74 g |
| ––– omega 3 | 2,36 g |
| Vláknina | 37,62 g |
| Cholesterol | 745 mg |
| Sodík | 743 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 90,28 g |
| – cukry | 41,56 g |
| ––– laktóza | 15,36 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 1000 g |
| 500 g 500 g mraženého hrášku (pokud není čerstvý) | Hrášek zelený mražený | 500 g |
| 2 2 jarní cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 svazky 2 svazky pažitky | Pažitka čerstvá | 100 g |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |