Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v marinádě na pikantní zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 058 kJ / 1 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,32 g |
| Tuky | 109,67 g |
| – nasycené | 27,13 g |
| – nenasycené | 73,99 g |
| –– mononenasycené | 56,21 g |
| –– polynenasycené | 17,78 g |
| ––– omega 3 | 2,46 g |
| Vláknina | 12,80 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 757 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 76,19 g |
| – cukry | 27,56 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce čínské sladkokyselé marinády | ||
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2-3 2-3 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| svazek svazek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| svazek svazek čerstvého oregána (dobromysl) | Oregano čerstvé | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
| lžička lžička třtinového cukru nebo krystalového cukru | Cukr třtinový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |