Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v marinádě na pikantní zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 058 kJ /
1 687 kcal
Bílkoviny93,92 g
– z toho živočišné bílkoviny84,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,32 g
Tuky109,67 g
– nasycené27,13 g
– nenasycené73,99 g
–– mononenasycené56,21 g
–– polynenasycené17,78 g
––– omega 32,46 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 757 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy76,19 g
– cukry27,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 30 g
4 lžíce 4 lžíce čínské sladkokyselé marinády
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
3 3 větší rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2-3 2-3 feferonky Chilli paprička čerstvá
svazek svazek zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
svazek svazek čerstvého oregána (dobromysl) Oregano čerstvé
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 40 ml
lžička lžička třtinového cukru nebo krystalového cukru Cukr třtinový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.