Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová srdce se zeleninovým základem a paprikovou pastou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 122 kJ / 1 224 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 126,34 g |
| – nasycené | 61,61 g |
| – nenasycené | 63,11 g |
| –– mononenasycené | 54,06 g |
| –– polynenasycené | 9,06 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 12,75 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřová srdíčka | Srdce vepřové | |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
| vývar z uzeného masa | Vývar masový | |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3-4 3-4 polévkové lžíce zeleninového základu | ||
| 2 2 polévkové lžíce pikantní maďarské paprikové pasty | Pasta papriková | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| citrón | Citrón čerstvý |