Rilletes
Rilletes původem francouzská delikatesa. Jedná se vynikající masovou pomazánku z vepřového masa, které se velmi dlouhou dobu konfituje v sádle, ať už vlastním nebo přidaném. Dlouhá doba přípravy je tady vyvážena lahodnou chutí. Opravdu stojí za to si počkat.
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Moje poznámka
Rilletes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxA6y
Nejnovější recepty
Brokolicová polévka se sýrovými noky
Přidáno před 2 hodinami
Ovarová polévka podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Suchošová rybí pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí stehno s pečenou mrkví a květákem (vhodné pro diabetiky typu 2)
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí ball tip sous-vide
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno sous-vide
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinované přírodní kuřecí řízky z trouby
kimlo před 1 minutou
Kuřecí rolka se sýrem, šunkou a pomeranči
Neregistrovaný před 2 minutami
Americké palačinky
Neregistrovaný před 6 minutami
Kapustičky podle kuchaře Emanuela
Neregistrovaný před 10 minutami
Extra rychlé lívance
Neregistrovaný před 16 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
Neregistrovaný před 19 minutami
Suchošová rybí pomazánka
Suchos182 před 20 minutami
Pomazánka s Nivou a vlašskými ořechy
Neregistrovaný před 23 minutami
Pečené jogurtové koblihy
Neregistrovaný před 25 minutami
Křehký jablkový koláč
Neregistrovaný před 29 minutami
Suroviny:
bůček vepřový,
plec vepřová,
víno bílé,
sůl,
kmín mletý,
pepř,
sádlo vepřové
Komentáře (1)