Nutriční hodnoty (Jahodový hrk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 253 kJ / 3 407 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
| Tuky | 151,62 g |
| – nasycené | 17,64 g |
| – nenasycené | 123,50 g |
| –– mononenasycené | 87,60 g |
| –– polynenasycené | 35,90 g |
| ––– omega 3 | 10,31 g |
| Vláknina | 19,50 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 448,40 g |
| – cukry | 253,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku vlažné vody | Voda | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky bez vaření | Puding v prášku | |
| 420 ml 420 ml jahodový kompot | Jahody zavařené | |
| 1/2 litru 1/2 litru jahodového džusu | Džus jahodový | 500 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| olej na vymazání | Olej řepkový |