Nutriční hodnoty (Jahodový hrk)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 14 253 kJ / 3 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 151,62 g |
– nasycené | 17,64 g |
– nenasycené | 123,50 g |
–– mononenasycené | 87,60 g |
–– polynenasycené | 35,90 g |
––– omega 3 | 10,31 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 448,40 g |
– cukry | 253,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vlažné vody | Voda | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
2 2 pudinky Ole bez vaření | Puding v prášku | |
1 1 jahodový kompot | Jahody zavařené | |
1/2 litru 1/2 litru jahodového džusu | Džus jahodový | 500 ml |
1 1 pudinkový prášek | Puding v prášku | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |