Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový hrk)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie14 253 kJ /
3 407 kcal
Bílkoviny52,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky151,62 g
– nasycené17,64 g
– nenasycené123,50 g
–– mononenasycené87,60 g
–– polynenasycené35,90 g
––– omega 310,31 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy448,40 g
– cukry253,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 187.5 g
prášek do pečiva Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku vlažné vody Voda 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
2 2 pudinky Ole bez vaření Puding v prášku
1 1 jahodový kompot Jahody zavařené
1/2 litru 1/2 litru jahodového džusu Džus jahodový 500 ml
1 1 pudinkový prášek Puding v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.