Nutriční hodnoty (Kančí roládky se sušenými švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 073 kJ / 2 408 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 175,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 169,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,25 g |
| Tuky | 114,55 g |
| – nasycené | 55,18 g |
| – nenasycené | 56,82 g |
| –– mononenasycené | 45,72 g |
| –– polynenasycené | 11,10 g |
| ––– omega 3 | 0,86 g |
| Vláknina | 20,30 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,83 g |
| Sacharidy | 126,86 g |
| – cukry | 81,96 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g kančího masa - měla jsem vykostěná žebra | Kanec kýta | 750 g |
| 100 g 100 g sušených vypeckovaných švestek | Švestky sušené | 100 g |
| 100 g 100 g tyrolské slaniny | Špek | 100 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce šípkové zavařeniny | Marmeláda šípková | 60 g |
| 1 lžíce 1 lžíce jablečného octa (s brusinkami - viz foto) | Ocet jablečný | 15 ml |
| brusinky | Brusinky zavařené | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| koření Divočina | Nové koření mleté | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| olej | Olej řepkový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |