Nutriční hodnoty (Pudinkový dezert s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 183 kJ / 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,36 g |
Tuky | 8,66 g |
– nasycené | 5,42 g |
– nenasycené | 2,70 g |
–– mononenasycené | 2,04 g |
–– polynenasycené | 0,66 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 212 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 88,50 g |
– cukry | 52,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
1 1 čokoládový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
cukr krupice (dle chuti) | Cukr bílý | |
kulaté piškoty | Piškoty | |
1 lžička 1 lžička marmelády (nebo kolečka banánu) (nemusí být) | Marmeláda jahodová | 5 g |