Nutriční hodnoty (Pudinkový dezert s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 183 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,36 g |
| Tuky | 8,66 g |
| – nasycené | 5,42 g |
| – nenasycené | 2,70 g |
| –– mononenasycené | 2,04 g |
| –– polynenasycené | 0,66 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 212 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 88,50 g |
| – cukry | 52,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 1 1 čokoládový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| cukr krupice (dle chuti) | Cukr bílý | |
| kulaté piškoty | Piškoty | |
| 1 lžička 1 lžička marmelády (nebo kolečka banánu) (nemusí být) | Marmeláda jahodová | 5 g |