Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový dezert s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 183 kJ /
522 kcal
Bílkoviny18,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,36 g
Tuky8,66 g
– nasycené5,42 g
– nenasycené2,70 g
–– mononenasycené2,04 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,13 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 212 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy88,50 g
– cukry52,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
1 1 čokoládový pudinkový prášek Puding v prášku
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
cukr krupice (dle chuti) Cukr bílý
kulaté piškoty Piškoty
1 lžička 1 lžička marmelády (nebo kolečka banánu) (nemusí být) Marmeláda jahodová 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.