Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený pudink)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 454 kJ /
2 020 kcal
Bílkoviny65,22 g
– z toho živočišné bílkoviny53,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,80 g
Tuky40,34 g
– nasycené13,13 g
– nenasycené17,52 g
–– mononenasycené13,63 g
–– polynenasycené3,89 g
––– omega 30,17 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,31 g
Sůl2,54 g
Sacharidy346,25 g
– cukry262,70 g
––– laktóza26,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
550 ml 550 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 550 ml
115 g 115 g jemné strouhanky Strouhanka pšeničná 115 g
200 g 200 g pískového cukru Cukr bílý 200 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
4 lžíce 4 lžíce jahodového džemu Marmeláda jahodová 60 g
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.