Nutriční hodnoty (Pečený pudink)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 454 kJ / 2 020 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 53,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,80 g |
| Tuky | 40,34 g |
| – nasycené | 13,13 g |
| – nenasycené | 17,52 g |
| –– mononenasycené | 13,63 g |
| –– polynenasycené | 3,89 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 5,80 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 2,54 g |
| Sacharidy | 346,25 g |
| – cukry | 262,70 g |
| ––– laktóza | 26,95 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 550 ml 550 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 550 ml |
| 115 g 115 g jemné strouhanky | Strouhanka pšeničná | 115 g |
| 200 g 200 g pískového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 4 lžíce 4 lžíce jahodového džemu | Marmeláda jahodová | 60 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |