Nutriční hodnoty (Česnáčková kuřecí prsa ve svěží omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 986 kJ / 1 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 326,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 14,00 g |
| – nasycené | 3,92 g |
| – nenasycené | 7,98 g |
| –– mononenasycené | 5,32 g |
| –– polynenasycené | 2,66 g |
| ––– omega 3 | 2,66 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 770 mg |
| Sodík | 770 mg |
| Sůl | 1,96 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| šunka | Šunka vepřová vařená | |
| medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kuřecí bujon | Bujón kuřecí BIO | |
| kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
| vrchovatá lžíce lžíce rajčatového protlaku (ne kečupu) | Protlak rajčatový | |
| lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový |