Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupovka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 5. 2009 22:07

Suroviny

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Jikotka

2. 6. 2009 12:10

Chválím,chválím :yes::yes::yes:,dnes jsem ji udělala a moc nám chutná,ukládám a bodík letí:-p:-p i s fotkou

Jenda1

31. 5. 2009 19:15

Magdalenko, kroupovku dělávám často, buď jako světlou zabíjačkovou, anebo tmavou, klasickou "prdelanku" z jelítkového prejtu:-p.
Tvůj recept beru jako kompromis. Měl jsem uvařena uzená žebírka (byly v akci, nekup je za dvacku:-*) a rozhodoval se mezi fazolačkou:-?, čočkovou:-? nebo klasickou uzenou s bramborem, jak ji dělávala babička:-S.
Nakonec jsem použil tvůj recept, jako vždy s nějakou obměnou. Neměl jsem doma čerstvé houby, dnes tady pršelo a moc se mi do lesa nechtělo;-), použil jsem houby sušené(ušetřil jsem máslo). Přidal jsem do polévky i obrané maso z uzených kostí:-p:-8.
Zkrátka na polévce jsem si pochutnal a posílám bodíka.
:-!:-)):yes::yes::yes: a několik foteček jako bonus:-)).

magdalenka

31. 5. 2009 13:55

Príjemný deň všetkým! Tešia ma Vaše priaznivé ohlasy. Mňa touto polievkou ponúkla vlani na jeseň kamarátka neďaleko Berouna. Hovorila, že patrí k českej polievkovej klasike. Takže, Výbušná, ako vidíš, s Čechmi toho máme veľa spoločného - ak ju varí Tvoja kamarátka na Slovensku. Ale je to zrejme logické - jedlá z krúp, zemiakov, húb, kapusty a pod. patrili kedysi k základom stravy.

Iljusa

31. 5. 2009 12:34

:-p

Bibinka

31. 5. 2009 12:01

Magdalénko, každá polívčička se hodí, ráda mám nové a nové a kroupy my rádi:-pbodík letí za tebou:yes:

JanaDorazinova

31. 5. 2009 11:30

Já znám, je výborná a chválím!!:yes: + Škoda, měla jsem ji minulý týden, jinak by už tady byla fotka:-(

vybusna

31. 5. 2009 11:18

tuto polievku varieva moja najlepsia priatelka a ked pridem na slovensko, tak mi ju vzdy uvari do velkeho 2litroveho pohara...som sa minule zasmiala, lebo jej syn cely nastvany mi hovori, ze ona ju vari uz len vtedy ked pridem a on ju ma tiez rad, takze s chutou ju zacne hladat a zisti, ze uz je u mna...v zivote som ju nevarila, ale aj tak davam velky velky bod.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zabíjačková polevka světlá zabijačková polévka bílá světlá zabíjačková polévka zabijackove kroupy bílá zabijačková polévka zabijačková polívka zabíjačková polévka tmavá zabijačková kroupová polévka kroupy jedlé světlá zabijačková polévka recept zabijackova polevka svetla recept jedlé kroupy zabíjačková polévka kroupová zabíjačková polévka zabijackove kroupy recept zabíjačková polívka bilá kroupy zabíjačkové zabijačková polévka recept zabíjačkové kroupy jak uvarit zabijackova bila polevka

Suroviny: kroupy, voda, vývar, sůl, majoránka, pepř černý, česnek, houby čerstvé, máslo, nať petrželová,

TopRecepty.cz

Kroupovka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/58EZ