Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký, svěží mrkvovo-kedlubnový salátek se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 614 kJ /
386 kcal
Bílkoviny20,45 g
– z toho živočišné bílkoviny13,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,43 g
Tuky16,87 g
– nasycené3,16 g
– nenasycené9,94 g
–– mononenasycené7,27 g
–– polynenasycené2,67 g
––– omega 30,34 g
Vláknina13,98 g
Cholesterol 389 mg
Sodík 591 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy31,05 g
– cukry18,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-6 5-6 mrkví Mrkev čerstvá 275 g
1 1 velká kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
1 1 měkký odtučněný tvaroh Tvaroh odtučněný
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
1 PL 1 PL hořčice (ostřejší) Hořčice plnotučná 15 g
1 1 malou majolku - poličanku v sáčku (nebo bílý jogurt) Majonéza
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 sýr Duko (termizovaný smetanový sýr s pažitkou) Sýr tavený
citrón Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.