Nutriční hodnoty (Lehký, svěží mrkvovo-kedlubnový salátek se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 614 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,43 g |
Tuky | 16,87 g |
– nasycené | 3,16 g |
– nenasycené | 9,94 g |
–– mononenasycené | 7,27 g |
–– polynenasycené | 2,67 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 13,98 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 591 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 31,05 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 5-6 mrkví | Mrkev čerstvá | 275 g |
1 1 velká kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
1 1 měkký odtučněný tvaroh | Tvaroh odtučněný | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
1 PL 1 PL hořčice (ostřejší) | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 malou majolku - poličanku v sáčku (nebo bílý jogurt) | Majonéza | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 sýr Duko (termizovaný smetanový sýr s pažitkou) | Sýr tavený | |
citrón | Citrón čerstvý |